Welkom bij
Boonstoppel Autobedrijven

Onderhoud en reparatie bij Boonstoppel

Boonstoppel is uw garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt aan uw Nissan, Mitsubishi en Suzuki. Kies voor een goedkope budgetbeurt of een reguliere onderhoudsbeurt inclusief APK  en ontvang een jaar lang gratis mobiliteitshulp.
Autobedrijf Boonstoppel beschikt over een professioneel team met echte merk specialisten, zodat uw Nissan, Suzuki of Mitsubishi in goede handen is. Ons team kent uw auto van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen. Maar niet alleen Nissan, Mitsubishi of Suzuki worden door ons onderhouden. Ook andere merken zijn welkom. Door onze veelzijdigheid en moderne apparatuur kunnen wij elk automerk onderhouden. Door professioneel en tijdig onderhoud aan uw auto, kunt u nog langer genieten van zorgeloos rijplezier. Maak direct een afspraak in de werkplaats zodat u weer onbezorgd kunt rijden  of neem contact op voor meer informatie.

Onderhoud en reparaties bij Boonstoppel worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi, Nissan of Suzuki. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur. Bij het periodiek onderhoud wordt de auto gecontroleerd op meer dan 100 punten, waaronder het verversen van olie, vervangen van de oliefilter en het bijvullen van ruitensproeiervloeistof. Wij  garanderen dat het werk door vakmensen wordt uitgevoerd tegen een aantrekkelijk tarief.

FABRIEKS VOORGESCHREVEN ONDERHOUD
Naast het periodiek onderhoud geeft de monteur advies over eventuele aanvullende werkzaamheden van het fabrieks voorgeschreven onderhoud. Tijdens zijn werkzaamheden heeft de monteur ook een scherp oog voor eventuele slijtage. Zijn expertise helpt je zo een mogelijke reparatie, en daarmee extra kosten in de toekomst, te voorkomen.

DE VOORDELEN VAN ONDERHOUD BIJ Boonstoppel
Hoogste kwaliteit door originele onderdelen en vakmanschap.
Heldere prijsopgave vooraf zonder vervelende verrassingen.
Eenvoudig vooraf een offerte opvragen in de online onderhoudscalculator bij Suzuki en Mitsubishi.
Je auto wordt gecontroleerd op meer dan 100 punten.
Direct online een afspraak plannen.
Duidelijke specificatie voor onderhoud, APK- en aircoservice.

HomeWerkplaatsactiesDoe uw onderhoud bij de merk dealer