Welkom bij
Boonstoppel Autobedrijven

Zijn uw banden toe aan vervanging?

Zijn uw banden toe aan vervanging? Dan is dit hét moment om nieuwe banden aan te schaffen. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Goede banden met voldoende profiel zijn essentieel voor uw veiligheid. Of u nu in een voorjaarsbui terechtkomt of onderweg bent naar uw vakantiebestemming, een goede band met voldoende profiel is onmisbaar.

De wettelijke minimale profieldiepte van uw autobanden is 1,6 mm. Voor een maximale veiligheid adviseren wij u echter om uw banden te laten vervangen bij een profieldiepte van 2 mm. Profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen! voor een eerlijke prijs en een betrouwbare band willen wij u graag een aanbieding doen. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.

BANDENSERVICE

De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Wij heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren. En heeft u onverhoopt een lekke band ? Kom dan direct bij ons en lossen wij het prebleem op.

Naast invloed op uw rijcomfort en uw veiligheid hebben de juiste banden ook een gunstig effect op het brandstofverbruik. Tevens geld dit voor de bandenspanning. Tegenwoordig zijn er veel auto’s uitgerust met sensoren die de bandenspanning voor u controleren.

BANDENOPSLAG WINTERBANDEN EN ZOMERBANDEN

Geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Vakgarage heeft altijd een plekje vrij voor uw autobanden. Neem contact met ons op, dan kunt u uw banden meteen bij ons kwijt.

LEKKE BAND EN RUN-ON-FLAT-BANDEN

Een lekke band waarmee niet is doorgereden, kunnen we vaak nog repareren en balanceren. Zo bespaart u veel geld. Maar wist u dat er ook run-on-flat-banden bestaan? Hiermee kunt u met een leeggelopen band of een klapband nog 80 kilometer doorrijden en staat u nooit meer met een lekke band aan de kant van de weg.

BANDEN WISSELEN

Laat uw banden wisselen voor optimaal comfort tijdens de seizoenen. Daarnaast helpt het omwisselen voor een gelijkmatigere slijting. Bekijk onze pagina voor meer informatie.

AUTO UITLIJNEN

Het uitlijnen van uw auto zorgt voor een betere wegligging, brandstofverbruik en vermindert de slijtage van uw autobanden. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

BANDEN BALANCEREN

Last van trillingen in het stuur of interieur tijdens het autorijden? Het kan zijn dat uw banden gebalanceerd moeten worden. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

HomeNissanWerkplaatsactiesZijn uw banden toe aan vervanging?