Onze klantbelofte

GRATIS E-CHECK

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealer inzichtelijk.

WIJ HOUDEN U MOBIEL

Wij beloven dat u mobiel blijft terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren een afspraak maakt zorgen wij voor een passende mobiliteitsoplossing, indien gewenst kan dit ook vervangend vervoer zijn. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

LEVENSLANGE NISSAN ASSISTANCE

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

Meer weten over onze diensten?

ZET DE VOLGENDE STAP

Naast de klantbelofte biedt Nissan nóg meer diensten om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Naast de Nissan Assistance service is het ook mogelijk om onderhoudscontract af te sluiten en de garantie van uw voertuig te verlengen. Daarnaast bestaat You+Nissan, daar kunt u vinden wat u nodig heeft om nog meer te genieten van uw Nissan.

HomeNissanOnze klantbelofte