Nissan Qashqai e-POWER ook als speciale Black Edition Crossover met unieke, geëlektrificeerde aandrijflijn 25 juli 2023

Een jaar na de introductie van de Nissan Qashqai met de innovatieve e-POWER-aandrijflijn presenteert het merk een speciale uitvoering met een opvallende uitstraling, waarmee Nissans iconische crossover nog imposanter voor de dag komt: de Qashqai e-POWER Black Edition.

De nieuwe Nissan Qashqai e-POWER Black Edition is gebaseerd op het rijke uitrustingsniveau N-Connecta en standaard voorzien van een two-tone carrosserie. Daarbij is er keuze uit drie kleurencombinaties: Pearl White of Ceramic Grey met een zwart dak, of een Black Metallic carrosseriekleur met een grijs dak.

Verder is de Black Edition standaard uitgerust met zwarte 18-inch vijfspaaks lichtmetalen wielen, instaplijsten met verlicht ‘Qashqai’-opschrift bij de voorportieren en het ‘Cold Pack’ met verwarmbare voorstoelen, stuurwiel en voorruit. Een panoramisch glazen dak met elektrisch bedienbare zonwering, dakrails en het NissanConnect navigatie- en infotainmentsysteem met 12,3-inch beeldscherm, draadloos Apple CarPlay® en draadloze smartphonelader zijn eveneens standaard.

Lees hier verder

HomeNissanNieuwsNissan Qashqai e-POWER ook als speciale Black Edition Crossover met unieke, geëlektrificeerde aandrijflijn