De beste definitie van de urban crossover. Verkrijgbaar als Mild-Hybrid. 1 maart 2023

Nissan Qashqai. De beste definitie van de urban crossover. Verkrijgbaar als Mild-Hybrid.

De voordelen van een Mild-Hybrid:

Geen verandering in uw alledaagse routine
Het is niet volstrekt waar dat een Mild-Hybrid de manier waarop u rijdt niet verandert. Want deze auto’s zijn responsiever, energiezuiniger en comfortabeler in stadsverkeer. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over bereik of opladen. Gewoon tanken zoals u gewend bent.

Zuinig om in te rijden

Mild-Hybrid-auto’s zijn energiezuiniger omdat ze kinetische energie – die vrijkomt tijdens het acceleren en remmen – omzetten in elektriciteit om de batterij op te laden. Daarnaast krijgt de auto een extra (elektrische) boost tijdens het accelereren en de start-/stoptechnologie schakelt de motor uit als u de auto in zijn vrij laat uitrollen of als u uw voet van het pedaal afhaalt bij een snelheid onder 18 km/u voor de automatische transmissie. Dus reken er maar op dat u bespaart aan de pomp.

Hoge efficiëntie, lagere uitstoot

Dankzij de ondersteuning van de batterij hoeft de motor niet zo hard te werken om moeiteloos te accelereren en een helling op te rijden. Bovendien wordt de motor uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt, en dat maakt uw ritten meer ontspannen en verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot.Lees hier meer over Mild-Hybrid POWER

HomeNissanNieuwsDe beste definitie van de urban crossover. Verkrijgbaar als Mild-Hybrid.