NISSAN 100% ELEKTRISCHE AUTO’S. De nieuwe manier van rijden. 29 augustus 2022

Binnenkort 100% elektrisch, het rijden van de toekomst

Stelt u zich eens voor: een auto met minder gebruikskosten die milieuvriendelijk is en zeer responsief. Bij Nissan zagen we al snel de voordelen in van een batterijpakket dat een stille, elektrische motor aandrijft. De elektrische voertuigen van Nissan bieden een verbeterd bereik en krachtige prestaties om uw rit zo sensationeel mogelijk te maken. De voordelen van het rijden in een elektrische auto zijn talrijk, maar om er echt het maximale uit te halen, zult u het een en ander in overweging moeten nemen..

NISSAN LEAF. De elektrische gezinsauto.
Verkrijgbaar met een batterij van 39 kWh of een krachtige 59 kWh batterij. De strakke aerodynamische vormen en geavanceerde technologieën geven u meer vertrouwen. Ontdek een geheel nieuwe manier van rijden. U zult versteld staan van de Nissan LEAF.

Ontdek de Nissan Leaf

NISSAN ARIYA. De elektrische crossover.
De Nissan ARIYA crossover met e-4ORCE-technologie is het begin van een nieuw tijdperk van naadloze, intuïtieve en aanpasbare ervaringen, zowel in de auto als erbuiten. En dat alles verpakt in een stijlvol exterieurdesign geïnspireerd door tijdloos Japans futurisme..

Ontdek de Nissan Ariya
HomeNissanNieuwsNISSAN 100% ELEKTRISCHE AUTO’S. De nieuwe manier van rijden.