Van
€ 39.040,-
rijklaar vanaf
€ 36.540,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan New Qashqai Nu met 2.500,- introductievoordeel

Een indrukwekkende evolutie

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de QASHQAI, een unieke mix van de compactheid van een hatchback met de functionaliteit van een SUV. En nu is de Nissan QASHQAI volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en volledig aerodynamische carrosserie oogt deze crossover toch compact. Zo lukt het de Nissan QASHQAI weer om een nieuwe visie te presenteren. De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties. U zult zeker opvallen op de weg. Afhankelijk van uitvoering uitgerust met briljante ledverlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en een gestroomlijnd silhouet in coupéstijl. U valt misschien wel voor het premium leder of voor de bestuurdersstoel en passagiersstoel met massagefunctie. Maar de nog grotere laadruimte met verschillende aanpassingsmogelijkheden zal u helemaal in vervoering brengen. Als u ziet hoe ruim het interieur is – dan wilt u niet meer terug.

Strakker, sportiever en gewaagder design

De nieuwe generatie van de Nissan Qashqai tilt het design van de SUV naar een hoger niveau met meer lef en meer verfijning. De vormgeving van de grille is aangepast, het interieur is verfijnd en de koplampen en achterbumper zijn opnieuw ontworpen.

U heeft de keuze tussen twee vernieuwde hybride aandrijvingen. Ontdek de verschillen en kies de aandrijving die het beste bij u past.

De Nissan Qashqai is voorzien van ingebouwde Google-functionaliteiten (Google Assistant, Google Maps en meer op Google Play) zodat u nog meer kunt genieten van uw ritten (1). U kunt persoonlijke profielen instellen (voor maximaal zes bestuurders) om onder andere de taal, stoelen, radio en route aan te passen naar uw wensen.

Nissan biedt veel flexibele financieringsopties, zodat ook u kunt genieten van de Nissan Qashqai tegen een verrassend gunstige prijs.


O.A. uitgerust met:

  • Achteruitrijcamera
  • Alarm
  • Regensensor
  • 17" Lichtmetalen velgen
  • 12,3" TFT touchscreen Audio
  • USB laadpoort voor en achter
  • Audio System met Apple Carplay & Android Auto
  • Climatronic
  • Easy access
Van
€ 39.040,-
rijklaar vanaf
€ 36.540,-
Vrijblijvende offerte
Liever private lease?
€ 699,- p/mnd
HomeNissanActiesNissan New Qashqai Nu met 2.500,- introductievoordeel