Nissan Micra

Keuzedeals bij Boonstoppel!
Voorraadkorting, inruilkorting, accessoires/laadtegoed, gratis onderhoud en verlengde garantie. U mag er drie zelf kiezen en stelt u uw perfecte deal samen.

 

Heeft u hem al gezien? Hij is stoer, hij is sportief en rijdt vooral geweldig. Hij zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voorbij gaan. Want bij de nieuwe Nissan Micra komt alles samen: design, comfort en prestatie. Deze mix zorgt voor een unieke auto.

De Nissan Micra 1.0L IG-T 100 PK

De New Nissan Micra nu met voorraadvoordeel tot wel 3.185,-. Hij is er al rijklaar voor 20.050,- ,- inclusief 7 jaar garantie, 4 jaar gratis onderhoud en 1.250,- korting. Ruilt u een Nissan, Renault, Dacia of Mitsubishi in ontvangt u nog eens 500,- extra korting.

Kom gerust langs voor een proefrit en ervaar zelf de Nissan Micra zich over de weg beweegt. Een uitgebreide proefrit gedaan? Dan weten wij zeker dat u net zo enthousiast bent over deze auto als wijzelf.
Nieuwsgierig geworden? Onze verkoper wilt u graag helpen. Hji kent alle ins- en outs over de Micra, en natuurlijk de rest van onze modellen.
Wij begroeten u graag in onze showroom in Waddinxveen aan de Oranjelaan 21.
*Vanafprijs betreft de Nissan Micra 1.0L IG-T 100pk Acenta. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.
De kortingen zijn inclusief btw en enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Micra uit voorraad.
Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders zolang de voorraad strekt met een uiterste registratiedatum van 28-2-2021. Dit voordeel is niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" stalen velgen
  • Automatisch in-/uitschakelende koplampen
  • 4.2" TFT kleurendisplay
  • Airconditioning
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • navigatie met Carplay en Android Auto
  • Getint glas
  • Electrische raambediening
Van
€ 21.300,-
voor
€ 20.050,-
Vrijblijvende offerte
Liever private lease?
€ 299,- p/mnd
HomeNissanActiesNissan Micra