Nissan Micra

De nieuwe Nissan Micra N-Connecta, nu extra voordelig!

Heeft u hem al gezien? Hij is stoer, hij is sportief en rijdt vooral geweldig. Hij zal ongetwijfeld aan al uw verwachtingen voorbij gaan. Want bij de nieuwe Nissan Micra komt alles samen: design, comfort en prestatie. Deze mix zorgt voor een unieke auto.

De Nissan Micra 1.0L IG-T 100 PK N-Connecta

De Nissan Micra uit voorraad nu mega scherp in private lease!

Kom gerust langs voor een proefrit en ervaar zelf de Nissan Micra zich over de weg beweegt. Een uitgebreide proefrit gedaan? Dan weten wij zeker dat u net zo enthousiast bent over deze auto als wijzelf.
Nieuwsgierig geworden? Onze verkoper wilt u graag helpen. Hji kent alle ins- en outs over de Micra, en natuurlijk de rest van onze modellen.
Wij begroeten u graag in onze showroom in Waddinxveen aan de Oranjelaan 21.
*Vanafprijs betreft de Nissan Micra 1.0L IG-T 100pk N-Connecta + Metallic lak uit voorraad. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.
De kortingen zijn inclusief btw en enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Micra uit voorraad.
Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders zolang de voorraad strekt met een uiterste registratiedatum van 30-4-2020. Dit voordeel is niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" Lichtmetalen velgen
  • Automatisch in-/uitschakelende koplampen
  • 4.2" TFT kleurendisplay
  • Climate Controlg
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • navigatie met Carplay en Android Auto
  • Keyless Entry
  • Electrische raambediening
Van
€ 23.300,-
voor
€ 18.435,-
Vrijblijvende offerte
Liever private lease?
€ 329,- p/mnd
HomeNissanActiesNissan Micra