Van
€ 35.639,71
Rjiklaar voor
€ 28.749,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan Juke DIG-T 114 N-Connecta

Start uw revolutie met de Nissan Juke

Scherpe lijnen, opvallende lichten, intrigerende designaccenten,  lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. De nieuwe Nissan JUKE ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor een laag brandstofverbruik en weinig rijwindgeluid.

De Nissan JUKE

De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.nissan.nl voor de verkoopvoorwaarden.
De kortingen zijn inclusief btw en enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Juke uit voorraad.
Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders zolang de voorraad strekt met een uiterste registratiedatum van 30-04-2024. Dit voordeel is niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

Het in de Nissan JUKE ingebouwde NissanConnect navigatiesysteem werkt met ultramoderne technologieën. Bovendien hebt u met de NissanConnect-app toegang tot NissanConnect Services, zoals Apple CarPlay™, Google Home™ en zelfs wifi om u te geïnformeerd, geëntertained en op de hoogte te houden. Intelligente integratie van Nissan houdt u verbonden met de wereld om u heen(1).

Apple CarPlay™ of Android Auto™ integreren uw smartphone in uw rit en maken uw reis zo makkelijker en veiliger. Uw nieuwe Nissan JUKE kan zelfs dienstdoen als wifi-hotspot, waarmee u tot wel acht aparte apparaten kunt verbinden(1).

Met de eenvoudig te gebruiken app van NissanConnect heeft u alles in de hand. Van de serieuze zaken, zoals automatische noodoproepen als u een ernstig ongeluk heeft gehad, tot puur gemak, zoals uw nieuwe Nissan JUKE op afstand afsluiten. U kunt zelfs via Google Home verbinding maken met uw nieuwe Nissan JUKE.

Standaard voorzien van o.a.

  • 17" Lichtmetalen velgen
  • Automatisch in-/uitschakelende koplampen
  • 8 inch kleurendisplay Touchscreen met TomTom Navigatie
  • Automatische airconditioning
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Apple Carplay en Android Auto
  • Intelligent Emergency Braking incl. Pedestrian & Cyclist Recognition
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Enigma Black Metallic
  • PArk & Ride Pack
Van
€ 35.639,71
Rjiklaar voor
€ 28.749,-
Vrijblijvende offerte
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
HomeNissanActiesNissan Juke DIG-T 114 N-Connecta