Avontuurlijk en vooruitstrevend.
Private Lease nu een Nissan.
Welkom bij
Boonstoppel Autobedrijven
Bekijk onze acties
Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

Profiteert u ook? Onze acties

nieuws Boonstoppel Autobedrijven Vers van de pers

Nissan Boonstoppel

Private lease bij Boonstoppel!

De Nissan MICRA en QASHQAI zijn twee sterspelers in onze selectie, met een extra scherp Private Lease maandbedrag. Beide zijn op alle posities inzetbaar en zeer doeltreffend!

Bij Autobedrijf Boonstoppelrijdt u er nu zeer voordelig mee weg dankzij de Private Lease Champions Deals. Dat is instappen zonder zorgen, want in het maandbedrag van Nissan Private Lease zijn alle autokosten inbegrepen. U hoeft alleen nog te tanken en te wassen.

 

Klik HIER voor meer informatie!

 

Stelt u zich voor dat u door het leven gaat met meer opwinding, vertrouwen en verbondenheid met de wereld om u heen. Nissan Intelligent Mobility omvat de drie belangrijkste kernbegrippen van innovatie: Nissan Intelligent Driving, Nissan Intelligent Power en Nissan Intelligent Integration. Van voertuigen die u afzetten op uw eindbestemming, zichzelf inparkeren tot aan elektrische auto’s waarvan de batterij tijdens het rijden op de snelweg wordt opgeladen: het is allemaal onderdeel van de nabije toekomst. En deze toekomst krijgt al vorm in de Nissan waarin u vandaag de dag rijdt.

Binnen afzienbare tijd kunt u over een auto beschikken die de stress van het rijden elimineert en het plezier laat heersen. De auto kan u oppikken, door druk verkeer navigeren en zelf parkeerplekken vinden. En met één druk op de knop krijgt u probleemloos de controle over het stuur terug. De auto kan zelfs communiceren met andere auto’s en voetgangers. Nissan test vandaag de dag geavanceerd autonoom rijden op de openbare weg. Dit betekent dat deze revolutionaire rijervaring binnen handbereik is.

 

De nieuwe Nissan LEAF 2018

Hij staat in onze showroom: de nieuwe Nissan LEAF. Hét icoon van Intelligent Mobility, waarmee u uw leven dagelijks simply amazing kunt maken. Zonder uitstoot van schadelijke stoffen en met slechts 4% bijtelling!

De intelligentie van de nieuwe LEAF zit onder meer in het unieke e-Pedal en in de ProPILOT en ProPILOT Park systemen. Wanneer de auto u helpt bij de bestuurderstaken, geniet u nog meer van elke rit.

U rijdt de nieuwe Nissan LEAF al vanaf € 36.890,- . Kom naar onze showroom om het rijcomfort en de innovatieve technologie te ervaren met een uitgebreide proefrit. Wij begroeten u graag!

VOEL DE KRACHT VAN PURE PRESTATIE

E-PEDAL

Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.

KRIJG ONDERSTEUNING WAAR NODIG

ProPILOT

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.

*ProPILOT is een assistentiesysteem voor de bestuurder, maar kan aanrijdingen niet voorkomen. ProPILOT is ontwikkeld om gebruikt te worden op wegen met gescheiden rijbanen, waarbij de bestuurder altijd het verkeer in de gaten dient te houden en de handen aan het stuur houdt. Het is de verantwoordelijk om alert te blijven, veilig te rijden en om in staat te zijn op elk moment de controle over het voertuig terug te nemen.

ONTDEK MEER OM U HEEN

PRO-PILOT PARK

Parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje.

Contact

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt Boonstoppel Autobedrijven vestigingen

Boonstoppel Waddinxveen
HomeNissan