Boonstoppel biedt specialistisch onderhoud voor elektrische en hybride auto’s 18 oktober 2021

Expert in elektrisch rijden
Tijden veranderen. De hybride en volledig elektrische auto is in de afgelopen jaren normaal geworden in het straatbeeld. De aandrijving van auto’s verandert.
Wat blijft is ons serviceniveau. Want uw hybride of elektrische auto is bij ons in goede handen. Boonstoppel is niet voor niets Expert in elektrisch rijden.

Onderhoud
Elk voertuig heeft onderhoud nodig. Maar bij een elektrisch of hybride voertuig gaat het onderhoud net wat anders in zijn werk dan een auto met verbrandings-motor. Hoewel een hybride auto ook nog over een verbrandingsmotor beschikt is dit bij een volledig elektrisch voertuig niet het geval. Hierbij gaat het voornamelijk om de elektrische onderdelen zoals de accu, het oplaadsysteem en de elektro-motor. Deze nieuwe technieken stellen andere eisen en vragen om een veilige aanpak. Onze monteurs zijn hier speciaal voor opgeleid.
Wij beschikken over de kennis en apparatuur om de juiste diagnose te stellen aan een elektrische of hybride auto. Niet alleen voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht, maar ook voor vragen over elektrisch rijden, het laden of voor advies over de aanschaf van een laadvoorziening.
Wilt u meer informatie, stuur ons dan een e-mail.


Meer informatie

Lees hier meer over elektrisch rijden

HomeNieuwsBoonstoppel biedt specialistisch onderhoud voor elektrische en hybride auto’s