Boonstoppel keert terug naar de toekomst ofwel ‘Back to the Future’ 26 oktober 2023

Met enige trots delen we graag mee dat we teruggaan naar deze locatie en we doen dat niet zomaar, we geven onze nieuwe locatie een frisse, toekomstgerichte uitstraling.
Een groot voordeel van de locatie aan de Zuidelijke Rondweg is de ruimte voor verkoop- en werkplaatsactiviteiten, de bereikbaarheid van het autobedrijf en volop parkeergelegenheid rondom het pand.

Volgend jaar zullen we deze vertrouwde nieuwe locatie openen, maar voordat het zover is, moeten we nog wel de handen uit de mouwen steken. Voor voorbijgangers zullen de meest opvallende veranderingen de aanpassingen aan de gevels zijn, die zullen voldoen aan de eisen van onze merken.
Binnen zal de ruime showroom worden aangepakt, waarbij een volledig nieuwe inrichting ervoor zal zorgen dat alle modellen optimaal tot hun recht komen.

Ook de werkplaats wordt aangepast, zodat deze volledig is uitgerust voor het onderhoud aan voertuigen van nu en de toekomst. Of het nu gaat om brandstof-, hybride- of elektrische voertuigen, de werkplaats zal volledig up-to-date zijn. Dit omvat onder andere een overzichtelijke ruimte voor het kalibreren van rijhulpsystemen, software-updates voor alle merken, voorzieningen voor het opladen van elektrische auto’s, het controleren van accu’s en een veilige opslag voor accu’s.

In de komende periode zullen we u blijven informeren over de ontwikkelingen tot aan de opening.

HomeNieuwsBoonstoppel keert terug naar de toekomst ofwel ‘Back to the Future’