ONDERHOUD EN REPARATIE BIJ BOONSTOPPEL 30 januari 2024

Boonstoppel is uw garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt aan uw Nissan, Mitsubishi en Suzuki. Kies voor een goedkope budgetbeurt of een reguliere onderhoudsbeurt inclusief APK  en ontvang een jaar lang gratis mobiliteitshulp.

Autobedrijf Boonstoppel beschikt over een professioneel team met echte merk specialisten, zodat uw Nissan, Suzuki of Mitsubishi in goede handen is. Ons team kent uw auto van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud zeer vakkundig en snel gebeurt tegen de scherpste prijzen.

Op de nieuwe locatie aan de Zuidelijke Rondweg 3 zal de werkplaats volledig zijn uitgerust voor het onderhoud aan voertuigen van nu en de toekomst. Of het nu gaat om brandstof-, hybride- of elektrische voertuigen, de werkplaats zal volledig up-to-date zijn. Dit omvat onder andere een overzichtelijke ruimte voor het kalibreren van rijhulpsystemen, software-updates voor alle merken, voorzieningen voor het opladen van elektrische auto’s, het controleren van accu’s en een veilige opslag voor accu’s.
Maar niet alleen Nissan, Mitsubishi of Suzuki worden door ons onderhouden. Ook andere merken zijn welkom. Door onze veelzijdigheid en moderne apparatuur kunnen wij elk automerk onderhouden. Door professioneel en tijdig onderhoud aan uw auto, kunt u nog langer genieten van zorgeloos rijplezier.

Maak een afspraak in de werkplaats
HomeNieuwsONDERHOUD EN REPARATIE BIJ BOONSTOPPEL