‘Back to the Future’: nog 4 weken! 30 januari 2024

De signalisatie van de merken aan de buitenzijde van het pand zal nog even op zich laten wachten, maar binnen is er inmiddels al veel werk verricht. Onze showroom heeft een complete make-over gekregen, en er wordt nog keihard gewerkt om aan de huisstijl van Mitsubishi, Nissan en Suzuki te voldoen. Van het selecteren van de kleurstellingen voor muren en plafonds, tot de meubels en tegelvloeren, alles wordt in de juiste stijl gebracht tot een samenhangend geheel. In de ruime showroom krijgen onze topmerken Nissan, Mitsubishi en Suzuki elk met hun eigen ruimte, het podium die ze verdienen.

Onze medewerkers zijn actief betrokken bij de inrichting, maken plannen voor de verhuizing en zijn enthousiast om op de nieuwe en moderne locatie te gaan werken. Tot aan de verhuizing zijn zij nog steeds in volle actie op de huidige werkplek. U bent nog iedere dag welkom op de locatie aan de Oranjelaan, waar de koffie klaar staat!

ACTIES: Let op! VERHUIZEN = OPRUIMEN.
Acties: Let op! Verhuizen = opruimen. Een aantal van onze voorraad modellen van zowel Mitsubishi als Nissan bieden wij nu aan met extra veel verhuiskorting en dat kan, afhankelijk van merk/model, oplopen tot € 8.000, – voordeel.

De eerste verhuisstappen zijn gedaan: De bedrijfswagens zijn in de afgelopen weken overgebracht en staan herkenbaar geparkeerd op de nieuwe locatie aan de Zuidelijke Rondweg.

Het Shell-brandstofverkooppunt verhuist niet, maar blijft op de huidige locatie aan de Juliana van Stolberglaan 1 gevestigd.

HomeNieuws‘Back to the Future’: nog 4 weken!