Vanaf nu 8 jaar garantie op elke nieuwe Mitsubishi 25 september 2023

Zorgeloos rijden in een Mitsubishi

Mitsubishi Motors verlengt per direct de garantie op alle nieuwe modellen naar 8 jaar of 160.000 kilometer. Het merk benadrukt hiermee de uitstekende betrouwbaarheid en service waar Mitsubishi Motors al jaren om bekend staat.
De uitgebreide garantietermijn is daarnaast een bewijs van vertrouwen in de producten van het merk en een beloning voor loyale klanten.

Verlenging van garantie
De nieuwe garantietermijn van Mitsubishi Motors is opgebouwd uit 5 jaar fabrieksgarantie (standaard) en nog eens 3 jaar aanvullende garantie.
Het aanvullende deel wordt van toepassing als de auto vijf jaar oud is geworden of voor die tijd de 100.000 kilometer heeft gepasseerd. De aanvullende garantie geldt als de auto periodiek volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden bij een erkende Mitsubishi-dealer of -servicecentrum in Nederland. Na de onderhoudsbeurt wordt de aanvullende garantie steeds met 12 maanden verlengd.
De garantie is van toepassing gedurende de eerste 8 jaar of tot de auto de grens van 160.000 kilometer bereikt. Daarnaast ontvangen eigenaren van een Mitsubishi een jaar lang 24/7 pechhulp in heel Europa. Daarmee garandeert Mitsubishi Motors jarenlang zorgeloos rijplezier.

Lees hier verder

HomeMitsubishiNieuwsVanaf nu 8 jaar garantie op elke nieuwe Mitsubishi