Touren met de felbegeerde Eclipse Cross door Jim van der Zee 28 april 2020

De 23-jarige won afgelopen weekend de finale van The voice of Holland. Behalve het platencontract en de bokaal kreeg hij ook de sleutels van een gloednieuwe Mitsubishi Eclipse Cross.

Vandaag vond de overhandiging plaats bij Mitsubishi Motors Nederland en rijdt hij weg in zijn eigen Mitsubishi Eclipse Cross. “Deze auto is een extra bekroning op mijn harde werk van de afgelopen maanden en ik kan niet wachten om te gaan touren in mijn eigen Eclipse Cross”, aldus de winnaar van het achtste seizoen van The voice of Holland.

“Erg enthousiast en een stralende en dankbare winnaar. Het is hem gegund en wij wensen hem veel succes en plezier met zijn optredens en uiteraard veilige kilometers in zijn Eclipse Cross”, aldus Jacqueline Koopman, PR Manager Mitsubishi Motor Sales Nederland.

Mitsubishi Eclipse Cross
De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte, coupé-achtige SUV die aan het wereldwijde aanbod is toegevoegd en onderscheidt zich door zijn scherpe lijnen en dynamische houding met een herkenbare Mitsubishi-designstijl. Andere kenmerken zijn de coupé-achtige daklijn, optimale connectiviteit en beproefde all?wheel control-technologie voor een veilige en plezierige rijervaring onder alle omstandigheden. De Mitsubishi Eclipse Cross is leverbaar vanaf € 29.490,-.

HomeMitsubishiNieuwsTouren met de felbegeerde Eclipse Cross door Jim van der Zee