Nieuwe generatie Mitsubishi ASX. 29 augustus 2022

Gevarieerd aanbod van geëlektrificeerde aandrijflijnen en benzinemotoren.
De nieuwe generatie Mitsubishi ASX komt op de markt met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties, dat speciaal ontwikkeld is voor de Europese markt en tegemoetkomt aan de uiteenlopende behoeften van Europese SUV-rijders. Het aanbod loopt uiteen van bijzonder efficiënte benzinemotoren tot (plug-in) hybridevarianten met een uitstekende combinatie van prestaties en emissies.

Het motorenaanbod van de volledig nieuwe Mitsubishi ASX begint bij de 1,0-liter turbobenzinemotor. Deze innovatieve driecilindermotor is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en biedt een aansprekende combinatie van betaalbaarheid, prestaties en brandstofverbruik. Een stapje hoger staat de 1,3-liter viercilinder turbobenzinemotor, voor klanten die trouw willen blijven aan een verbrandingsmotor en meer prestaties wensen. Deze motorvariant is naar wens te combineren met een handgeschakelde zesversnellingsbak of zeventraps automaat met dubbele koppeling.

Dubbele primeur: HEV én PHEV
De nieuwe generatie ASX is het eerste Mitsubishi-model in Europa dat met full hybrid-technologie (HEV) op de markt komt. Deze versie combineert een 1,6-liter benzinemotor met twee elektromotoren en een automatische multi-mode transmissie.

Lees hier verder
HomeMitsubishiNieuwsNieuwe generatie Mitsubishi ASX.