PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden. 26 november 2021

PHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden met RJC Technology of the Year 2022-award
Mitsubishi Motors wint technologieprijs voor vijfde keer
De geavanceerde plug-in hybride- (PHEV) en Super-All Wheel Control-technologie (S-AWC) van de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is onderscheiden met de RJC Technology of the Year 2022-award in Japan. Het is voor de vijfde keer dat Mitsubishi Motors deze prestigieuze RJC Technology of the Year-award wint. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Automotive Researchers’ and Journalist’ Conference of Japan, kortweg RJC.

De PHEV-versie van de populaire Eclipse Cross SUV maakt gebruik van een geoptimaliseerd twin-motor 4WD-systeem met S-AWC-aansturing. De technologieën vinden hun oorsprong in de wereldwijde bestseller Outlander PHEV. Het RJC-selectiecomité is erg te spreken over de hoge mate van stilte, de soepele acceleratie, het wendbare rijgedrag en de krachtige, stabiele rijprestaties die deze technologieën kenmerkt.

Mitsubishi Motors zet zich vol in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke voertuigen die over de voor Mitsubishi typische eigenschappen beschikken, zoals veiligheid, peace of mind en comfort. Elektrificatie- en vierwielbesturingstechnologieën staan aan de basis van dergelijke ontwikkelingen en worden volledig gebruikt in de geëvolueerde PHEV- en S-AWC-systemen die zijn toegepast in de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.

Vijfde keer winst voor Mitsubishi Motors

Het is de vijfde keer dat Mitsubishi Motors de RJC Technology of the Year-award wint. In 1993 werd de INVECS (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System) automatische transmissietechnologie van de Galant en de Eterna onderscheiden.

Lees hier verder

 

HomeMitsubishiNieuwsPHEV- en S-AWC-technologie van Mitsubishi Eclipse Cross onderscheiden.