HERGEBRUIK EN RECYCLING VAN MATERIALEN 25 januari 2023

Onze bijdrage aan het leefmilieu.
Mitsubishi Motors investeert al jaren in technologie om de impact op het klimaat te verkleinen. Met modellen als de Space Star en de Outlander PHEV wordt gewerkt aan een verlaging van de CO2-uitstoot. Mitsubishi Motors investeert ook in milieuvriendelijker productieprocessen en geeft tips voor schoner en voordeliger rijden.

Milieuvriendelijke techniek.
Mitsubishi Motors pakt de reductie van de CO2-uitstoot voortvarend aan. We zijn koploper in het ontwikkelen van elektrisch aangedreven voertuigen. Ook de Auto Stop & Go technologie draagt bij aan een schoner milieu en een lager brandstofverbruik. Veel moderne auto’s zijn voorzien van kunststof componenten op aardoliebasis. Daarom ontwikkelt Mitsubishi Motors kunststof dat gemaakt is van een snelgroeiende plant, die C02 consumeert tijdens de groei.

Elektrisch aangedreven voertuigen
Mitsubishi Motors steekt al geruime tijd energie in auto’s met een lage emissie. De eerste elektrisch aangedreven Mitsubishi stamt al uit 1971. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de EV-techniek. Onderzoek in lithium-ion-accutechniek werpt bijvoorbeeld zijn vruchten af: de snelheid en de actieradius van de EV’s ligt nu een stuk hoger.

Lees hier verder

HomeMitsubishiNieuwsHERGEBRUIK EN RECYCLING VAN MATERIALEN