Mitsubishi ASX

Profiteer nu van € 1.000,- introductiekorting* op de nieuwe ASX. Prijzen voor de compacte SUV beginnen bij 29.290 euro voor de ASX 1.0 MPI Turbo PURE-uitvoering. Dus 28.290 euro inclusief 1.000 euro introductiekorting! Vraag de dealer voor de voorwaarden en meer informatie of plan direct een proefrit.

De stijlvolle compacte SUV

De nieuwe Mitsubishi ASX combineert een ruimtelijk gevoel met geavanceerde rijhulpsystemen, een hoog niveau van rijcomfort en een breed scala aan aandrijfsystemen: benzine, Mild Hybrid (MHEV), Hybrid (HEV) en de derde Plug-in Hybrid die Mitsubishi Motors in Europa op de markt brengt.

Profiteer nu van € 1.000,- introductiekorting* op de nieuwe ASX. Prijzen voor de compacte SUV beginnen bij 29.290 euro voor de ASX 1.0 MPI Turbo PURE-uitvoering. Dus 28.290 euro inclusief 1.000 euro introductiekorting! Vraag ons voor de voorwaarden en meer informatie of plan direct een proefrit.

De ASX is verkrijgbaar in een opvallend kleurenpalet. Om jouw eigen stempel op jouw voertuig te drukken, kies je voor het Crystal White met Onyx Black dak. Of om bij het tweekleurige thema te blijven, waarom kies je niet voor Sunrise Red met het dak in Onyx Black?

vanaf
€ 29.290,-
Gratis offerte
HomeMitsubishiActiesMitsubishi ASX