Welkom bij
Boonstoppel Autobedrijven
Bekijk onze acties
Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

Profiteert u ook? Onze acties

nieuws Boonstoppel Autobedrijven Vers van de pers

Mitsubishi Boonstoppel

100 jaar Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors heeft in de afgelopen 100 jaar een indrukwekkende historie opgebouwd. Geen segment is overgeslagen: van luxueuze sedan tot onverwoestbare bestelauto en van compacte stadsauto tot terreinwagens waarvoor geen pad onbegaanbaar is. En laten we ook de sportieve modellen en rallykanonnen niet vergeten. In al hun diversiteit zijn er genoeg overeenkomsten te benoemen: innovatief, betrouwbaar en de drie trotse diamanten op de grille.

Kortom, een geschiedenis om met trots op terug te kijken en bij stil te staan.

Met de nummer 1-positie in de automankementen-test van de Consumentenbond – die is gepubliceerd in de Consumentengids van novembert 2021 – wordt de betrouwbaarheid en daarmee ook de veiligheid van de Mitsubishi-modellen opnieuw onderstreept. Ook in de Duitse en Amerikaanse pechstatistieken zijn de modellen van Mitsubishi Motors structureel minder storingsgevoelig dan veel klassegenoten.

Mitsubishi Motors begint 2022 met volop voordeel op de Space Star en de Eclipse Cross PHEV

Geniet van je nieuwe Mitsubishi met Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Mitsubishi rijden, voor een vast bedrag per maand? Met alle autokosten gedekt, behalve de brandstof?

Met Private Lease stel je je nieuwe auto helemaal zelf samen. Je kiest voor een looptijd variërend van 24 tot 60 maanden en voor het jaarkilometrage dat bij je past. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten van je nieuwe Mitsubishi, die je aan het einde van de overeengekomen leaseperiode weer inlevert bij de dealer. Zo eenvoudig en onbezorgd is Private Lease!

Contact

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt Boonstoppel Autobedrijven vestigingen

Boonstoppel Waddinxveen
HomeMitsubishi