Welkom bij
Boonstoppel Autobedrijven

Financiën Boonstoppel helpt u!

Schadespecialist

Schade aan uw voertuig?

Vervelend dat u schade aan uw auto heeft. Gelukkig kunt u deze door ons snel en vakkundig laten herstellen.

U profiteert dan van de aantrekkelijke voordelen van de Schadegarantregeling. Deze gelden voor alle schades aan (beperkt) cascoverzekerde personen- en bestelauto’s tot en met 3.500 kg, mits ze zijn verzekerd bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant.

Contact bij schade

Bel je ons en wij verzorgen de schadeafwikkeling en regelen, als je dat wilt, vervangend vervoer.

Meer informatie

Verzekeringen

De dealerverzekering van Boonstoppel Assurantie Service is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, bij De dealerverzekering van Boonstoppel Assurantie Service bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

De dealerverzekering van Boonstoppel Assurantie Service is een initiatief van Generali Schadeverzekering Maatschappij N.V. en Carmeleon BV. Vanzelfsprekend kunt u via deze site een autoverzekering berekenen en aanvragen. En dat geldt natuurlijk voor alle automerken. De verzekering is uniek vanwege de combinatie tussen een scherpe concurrerende premie en een ruim pakket aan polisvoorwaarden waar u als verzekeringnemer pas écht iets aan heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan een (maximaal) vijf jaar aanschafwaarde garantie, geen eigen risico, gratis vervangende auto, een no-claimbescherming, dezelfde korting voor uw tweede auto en nog veel meer.

De volledige administratie is in beheer van Anac Backoffice, gevestigd in Eindhoven. Daar staat een deskundig team voor u klaar die al uw vragen en meldingen vakkundig en op correcte wijze kunnen afhandelen. Risicodrager is Generali Schadeverzekering Maatschappij N.V.

Bereken uw premie

Financiering

ibank N.V is specialist in de automotivesector en onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinational
Crédit Agricole S.A., een van de grootste banken ter wereld. Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 30095283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Daarnaast is Ribank lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland(VFN).

Financieren op maat
Financieren op maat staat bij ons centraal. Wij kijken en denken verder dan alleen het financiële plaatje. Iedereen wil toch eerlijk advies, passende oplossingen en voldoende financiële reserve behouden om aangenaam te kunnen leven?
Met onze interessante financieringen, verzekeringen en concepten is de klant verzekerd van een op maat gesneden aanbieding. Onze adviseurs houden rekening met zijn persoonlijke voorkeuren, mogelijkheden en omstandigheden. Daarbij wordt ook niet vergeten dat hij na verloop van tijd weer toe is aan een nieuwe auto, motor, caravan en/of andere zaken.

Huurkoop

Dit is een huurkoop met de mogelijkheid van een slottermijn. Uw klant financiert een vast bedrag voor de aankoop van een nieuw of gebruikt object. Dit bedrag lost hij af in gelijke maandtermijnen over een vaste looptijd. Een maandtermijn bestaat uit een bedrag voor aflossing én rente. De vaste looptijd van de kredietovereenkomst varieert van 12 tot en met 72 maanden en is afhankelijk van het bouwjaar en gebruik van het object. Aan het einde van de looptijd is alles afbetaald en is de klant ook juridisch eigenaar. Met Findio Huurkoop weet de klant dus precies waar hij aan toe is.

Kenmerken

  • geschikt voor alle merken nieuwe en gebruikte objecten
  • de duur van de kredietovereenkomst varieert vanaf 12 tot en met 72 maanden
  • geen financiële verrassingen, duidelijk en helder
  • mogelijk met slottermijn (lager maandbedrag) tot een looptijd van 60 maanden
  • aanbetaling en 100% financiering mogelijk
  • vaste looptijd, aflossing en rente
Bereken uw Maandbedrag

HomeFinanciën